Open Geodag 2019 - Webmapper is erbij

Op 2 oktober is Webmapper als samenwerkingspartner van Geonovum aanwezig op de Open Geodag/SDI.Next. Het thema van deze editie is de kunst van het verleiden. In een uitgebreid programma besteden de verschillende presentaties en demonstraties aandacht aan de rol van verleiding om het gebruik van geodata en geostandaarden makkelijker te maken.

Cartiqo-kaart van Utrecht

Wij delen natuurlijk onze opgebouwde expertise op dit thema. Zo presenteert Edward een verhaal over de verleidingskracht van kaarten en de rol van vector tiles hierbij. In de werksessie Nieuw profiel vector tiling gaan we verder in op de wereld van vector tiling. Niene en Edward vertellen dan graag over onze ervaringen met ons nieuwe product Cartiqo! Zo dragen we bij aan de ontwikkeling van een Nederlandse praktijkrichtlijn Vector Tiling.

contact

Meer weten? Bel of mail ons gerust!

Webmapper is gevestigd in
De Klompenfabriek:

Weerdsingel Westzijde 33a

3513 BC Utrecht

info@webmapper.net

+31 (0) 30 227 01 16